Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(Download) "Szaunaépítés saját kezűleg" by Csaba Botos ~ Book PDF Kindle ePub Free

Szaunaépítés saját kezűleg

📘 Read Now     📥 Download


eBook details

  • Title: Szaunaépítés saját kezűleg
  • Author : Csaba Botos
  • Release Date : January 27, 2014
  • Genre: Lifestyle & Home,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 60001 KB

Description

A Szaunaépítés saját kezűleg könyv segítségével sok pénzt és időt megspórolhat, mintha a benne levő információk nélkül állna neki az építésnek vagy építtetésnek. Ráadásul így megelőzheti az esetleges rossz döntéseket vagy felesleges beruházásokat, amiket később megbánna. Hiszen egy szaunát nem 1-2 évre építünk; a jól megépített szauna egy emberöltőig kitart. 

A könyv több mint 230 színes fotó segítségével lépésről lépésre bemutatja, mire kell figyelni egy szauna építésénél az infra- és a finn szaunák közti különbségeket külön kiemelve. A Szaunaépítés saját kezűleg könyv ezenkívül részletesen bemutatja egy tetőtéri infra sarokszauna építését. 

Ha eddig azt gondolta, hogy az ön lakásában vagy házában nincs elég hely, hogy saját szaunája legyen, a könyv elolvasása után biztos, hogy ön is talál olyan eddig ki nem használt sarkot vagy zugot, ahova elhelyezheti. 

Finnországban – a szauna hazájában – nemigen találni szaunakészítő mestert, hiszen ha ott valakinek elkészül az új háza, elhívja ismerőseit, barátait segíteni, és saját maga akár 1-2 hétvége alatt elkészíti szaunáját, ezt miért ne tehetné meg Ön is? Felmerülhet a kérdés: „Vajon én képes vagyok erre?” – ha volt már a kezében fúrógép, csavarozó, fűrész, esetleg összeszerelt már lapra szerelt bútort, nyugodtan kijelenthetjük, hogy biztosan! Ha pedig amúgy is szeret barkácsolni, és nem sajnál egy kis időt rászánni, nem is lehet alternatívája a saját készítésű szaunának.


Free Download "Szaunaépítés saját kezűleg" PDF ePub Kindle